Solliciteren zweminstituut Rotterdam

Kom bij Ons Team: Vacatures bij het Zweminstituut in Rotterdam en Breda

Ben je gepassioneerd over zwemmen en wil je deel uitmaken van een dynamisch en groeiend team? Het Zweminstituut, bekend om zijn uitstekende zwemlessen en -faciliteiten, is op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestigingen in Rotterdam en Breda. Wij breiden ons team uit en zoeken enthousiaste en deskundige medewerkers die onze passie voor zwemmen delen.

Openstaande Vacatures:

Zweminstructeur

Ben je een gecertificeerde zweminstructeur met een passie voor lesgeven? Heb je ervaring met verschillende leeftijdsgroepen en zwemniveaus? Dan zoeken wij jou!

Assistent Zweminstructeur

Begin je carrière in de zwemwereld als assistent zweminstructeur. Ondersteun onze ervaren instructeurs en leer de kneepjes van het vak in een praktijkgerichte omgeving.

Toezichthouder Zwembaden

Ben je alert, verantwoordelijk en heb je oog voor veiligheid? Als toezichthouder zorg je ervoor dat onze zwemfaciliteiten een veilige omgeving blijven voor iedereen.

Hoe Solliciteer Je?

Het Zweminstituut biedt een stimulerende werkomgeving waar je jouw liefde voor zwemmen kunt delen en verder kunt ontwikkelen. Wil je deel uitmaken van ons team? Vul dan het onderstaande formulier in en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor de functie. We zijn benieuwd naar je motivatie en hoe je denkt bij te dragen aan ons team en onze zwemgemeenschap. Wacht niet langer en grijp deze kans om bij het Zweminstituut aan de slag te gaan. We kijken uit naar je aanmelding!